Zak i LeytontröjanInte händer det mycket idag inte. Varken nyheter eller aktivitet på webben en dag som denna, visserligen småsaker som nämns i media. Tydligen har Coleman sagt nej till en del förfrågningar om att få låna Zakuani. Jag hoppas man kan tolka det som att Zak finns med i Colemans planer för ett tryggare försvar, om inte är det konstigt att man inte låter honom får lite erfarenhet i Ispwich eller Palace som båda ryktas har gjort sitt intresse känt.

Nick Ward är ett annat namn som länkas med Fulham (samt Charlton och Wet Spam). Den 21-årige Australiern kom till QP-hahaha så sent som i sommras efter en framgångsrik VM-turnering. Nick har även fått scouter från Serie A att flyga in till London och besöka Loftus Road. Vi får se om detta är ett namn vi får höra mer om när nästa transferfönster öppnar sig.

Avslutningsvis skickar vi ett grattis till Barry ”Bazza” Hayles som nuförtiden gör succé i sydvästra england i sin nya klubb Plymouth Argyle. Bazza vräker in mål för sin nya klubb och anses som ’the Championships’ bäste striker så här långt enligt Actim Stats.

GO ON Baaaazzzzzzzaaaaaa!