Oj vad Lars Lagerbäck agerade snabbt efter att han läst bloggen igår, dröjde inte alls lång tid innan han med dunder och brak slängde ut tre spelare från sin trupp enbart för att sätta gamarna (och Stevenage Road i arbete). Ni har säkert läst allt som skrivits, alla ”experters” och ”förståsigpåares” analyser och åsikter så så jag kommenterar bara det faktum att:

  • Vågar man inte peta Zlatan som sig bör kan man ju skicka hem honom istället.
  • En lirare i Sveriges landslag? Nej hu, ve och fasa, han kanske underhåller någon med en tvåfotare, bäst att sända honom ”one way” tillbaka till grodätarna.
  • Ett redan skakigt försvar blev uppflyttat på richterskalan, ligger nu närmre 6.2. Men hav förtröstan, Teddy Lucka kommer med silvertejpen och lappar ihop allting. Känns det inte tryggt att vi bara kan vända oss till en storklubb som BK Röva så skickar de en världsback med stukad fot ’to the rescue’.

Min ’partner in crime’ har skrivit en fullständigt absurd, verklighetsfrämmande, vimsig och fullständigt lysande sammanfattning av vårt senaste besök i SW6. Ta en stund och ta del av våra äventyr i: Gyllene lejon, blå containrar och helsköna lirare.

Hårdaste stilen på läktarn vinner!När nu länkningsfunktionen på bloggen går varm så ta del av Jürgen Hingsens lysande inlägg i debatten om snorungarna som förstörde så mycket i sin iver att vara ”den tuffaste Hackettbärande ligist-mamma-knullar’n söder om söder” i måndags. TÄNKVÄRT! Synd att inte målgruppen vare sig har mycket tankekapacitet till sitt förfogande, om de ens har kunskap att läsa?