Speciellt de som får en mer eller mindre sängliggande. Går nu in på min 6e dag i semi-koma. Förvisso går det åt rätt håll, men inte tusan är man pigg inte.

Vad händer i världen denna morgon då?

Noterat är att:

  • Det finns hopp! Efter en diskussion på FFC Swedens Forum igår om vad sittplats har gjort för Engelsk fotboll samt hur viktigt det är (för mig alla fall) att stämning och atmosfär på och kring arenan bibehålls känns det bra att läsa reseskildringar i stil med denna.
  • My heroEn legend har lämnat SW6. Det har gått några dagar sedan det blev klart, men jag har inte känt mig redo att säga adjö och lycka till. Min personliga favorit Sylvain Legwinski har lämnat FFC och kommer nu att spela sin fotboll i ’the Championship’ för Ipswich Town. Lycka till Leggy, kom gärna tillbaka till klubben när din karriär är över, vi får säkert användning av din attityd.
  • Nicolas Anelka är klar för Bolton. Skumt, jag har alltid högaktat Sam Allardyce, men nu har han allt köpt sig mer problem än han kan hantera. Duktig spelare, men boarderline pucko med en psykopat som manager. Nåja, lycka till Big Sam.
  • Chris Coleman var i Galway igår kväll för att se U21-matchen mellan Irland och Belgien. En scoutingresa, eller en ”weekend break” i Guinessens förtecken?
  • Jimmy Bullard är med på Soccer AM denna morgon, synd att man inte har Sky Sports hemma. Vore kul att se vilka hyss han ställer till med.
  • Petter Hansson ännu en gång är uttagen i det Svenska landslaget. Hur fan är det möjligt? Är helt säker på att jag kommer se mer kompetenta mittbackar i eftermiddagens besök på P92-Elit mellan Brommapojkarna och Vallentuna BK.