Men nu är det dags att gå vidare, inget man kan göra i nuläget ändå. Bara hoppas klubben överklagar samt att man på ett eller annat sätt kan utestänga de skyldiga i framtiden samt att man stämmer dem för det ekonomiska bortfall de står skyldiga till.

***

Vårt landslag vann visserligen igår och i perioder så såg ju spelet ok ut. MEN så länge Petter Hansson och Micke Nilsson får fortsatt förtroende så lär mina naglar aldrig få växa, det som lär växa är nog dock ett framtida magsår. Vidare är det nog dag att peta Zlatan i ett par matcher, karl’n måste ju fatta att han inte kan accepteras att underprestera och ändå vara säker på sin plats i laget. Det funkar inte så i klubblagsfotboll, varför ska han särbehandlas i landslaget? Är det kanske där han ska spela sig i form?

***

”The Land lady” på vårt vattenhål i SW6, The Golden Lion, är intervjuad av gamarna på Aftonbladet i deras version av TV. XL London heter showen och finnes här. Välj den snutt som heter ”Ingen vill ha Svennis”, hon dyker upp efter halva tiden ungefär.

Cheers Anne!